Archives

by wdam-magnet wdam-magnet Niciun comentariu

Gabriela Borodan, Oradea

Experienta noastră avuta cu agenția de consultanta Romfond Consult a fost fără îndoială cea mai profesionala, dar totodată am avut parte de o relaționare deschisa, comunicând cu ușurință în orice situație. Doamna Diana Roman a dat dovada de profesionalism, de perseverenta, de înțelegere. Dar ceea ce m-a facut sa aleg serviciile agenției a fost determinarea doamnei Diana pentru a câștiga proiectul, pentru devotamentul oferit, pentru empatia care o caracterizează ca persoana. Datorita dânsei nu am câștigat doar un proiect, ci doua, dar mai presus, am câștigat o relație minunata bazata pe respect și apreciere! Recomand cu cea mai mare încredere serviciile agenției Romfond Consult.

Gabriela Borodan, Oradea
by wdam-magnet wdam-magnet Niciun comentariu

Marius Munteanu, Oradea

Incercam de cateva luni sa iau un credit de nevoi personale ca sa schimb masina dar nu reuseam nicicum. Am avut un card de credit pe care l-am inchis dar nu mai aveam documentele care sa demonstreze asta iar banca respectiva nu mai exista. Domnul Roman a insistat pana cand a gasit banca potrivita pentru mine care sa fie dispusa sa imi acorde creditul fara imi ceara documentul respectiv si alte o mie de hartii fara rost. Cand nu mai aveam nici o speranta, creditul a fost aprobat iar acum conduc o masina noua. S-a ocupat de toata birocratia iar pe mine m-a scutit de drumuri pe la banci. Ii recomand cu placere si le multumesc inca o data.

Marius Munteanu, Oradea
by wdam-magnet wdam-magnet Niciun comentariu

Andreea Barta, Oradea

Doream sa imi cumpar un apartament prin credit ipotecar pe perioada mai mare de timp dar eu lucrez de la 9-17:30 de luni pana vineri si nu am timpul sau cunostintele sa gasesc cea mai buna oferta pentru creditele astea. Am gasit apartamentul cu ajutorul unei agentii imobiliare iar pentru credit am apelat la domnul Roman. Toate discutiile s-au purtat la telefon si pe mail cu maxim de profesionalism. In trei saptamani am avut creditul aprobat iar in scurt timp ma mut in noul apartament. Iar partea cea mai buna e ca nu am platit nimic pentru serviciul asta 🙂 Este prima oara cand apelez la o firma de brokeraj dar mi se pare cea mai faina inventie. Eu clar nu ma mai plimb pe la banci de una singura.

Andreea Barta, Oradea
Top